Një grua kërcënon se do të hidhet nga oxhaku i TEC-it në Kuçovë

61

Një grua kërcënon se do të hidhet nga oxhaku i TEC-it në Kuçovë.

Nuk dihen shumë detaje lidhur me shkaqet që kanë nxitur këtë grua që të hipë që në orët e para të mëngjesit në oxhakun e TEC-it por dhe identiteti i gruas