Nishani emëron Kreun e Gjykatës Kushtetuese, Bashkim Dedja

62

Kryetari-i-Gjykates-Kushtetuese-Bashkim-DedjaPas përfundimit të procesit konsultativ me të gjithë përfaqësuesit e partive parlamentare, Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani në mbështetje të nenit 93 dhe nenit 125, pika 4 të Kushtetutës së Shqipërisë, si dhe të nenit 7, pika 4 të ligjit Nr. 8577, dt.10.02.2000 “Për organizimin dhe funksionimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë”, dekretoi emërimin e Bashkim Dedja si Kryetar i Gjykatës Kushtetuese