Nis në Apel seanca ndaj 2 gardistëve të ’21 janarit’

55

gjyqi-Gjyqi për 21 Janarin zhvillohet në Gjykatën e Apelit. Sot është zgjedhur kryesuesi i këtij gjyqi, z.Agim Bendo, ndërsa anëtarë Ervin Sinojmer dhe relator Ervin Metalla.

Me këto zgjedhje nisi sot seanca ndaj gardistëve Ndrea Prendit dhe Agim Llupos.

Gjyqi ka në fokus gjetjen e autorëve të 21 Janarit në vitin 2011, ditën e protestës së opozitës ku humbën jetën 4 persona.

Më 21 Janar u vranë, Hekuran Deda, Aleksa Nika, Faik Myrtaj dhe Ziver Veizi.