Nikoliç nuk mbështet Daçiç për Nobel

59

nikolicPresidenti i Serbisë, Tomsilav Nikoliç, ka deklaruar se nuk do ta mbështesë kryeministrin Ivica Daçiç në kandidimin për çmimin Nobel, vetëm për shkak të Hashim Thaçit, njoftojnë mediat serbe. Sipas Nikoliç asnjë serb nuk mund të rrijë në krah të Thaçit.

“Gjithmonë në arenën ndërkombëtare prej OKB’së, Këshillit të Europës flas për krimet kundër serbëve në Kosovë dhe për dyshimet e bazuara se ato i ka organizuar Thaçi”, ka pohuar Nikoliç.