Published On: Pre, Mar 1st, 2019

Nga përgjimet rezultoi zëri i tij, por lirohet pasi ishte memec

Share This
Tags

Gjykata e Apelit të Krimeve të Rënda ka liruarr Edmond Omerin, i cili u arrestua në kuadër të operacionit “Rruga e Gabuar”. Ai u vu në pranga mbi bazën e përgjimeve telefonike për emigrantët ilegal drejt ShBA dhe BE,

Nga verifikimi i bërë në gjykatë dhe me akt ekspertimi mjeko-ligjor rezulton se 52-vjeçari Omeri është memec.

Prokuroria e akuzonte 52-vjeçarin Edmond Omeri si pjesë e grupit që koordinonte trafikun e emigrantët.

Për masën ndaj Omerit, Prokuroria paraqiti si provë përgjime telefonike me pretendimin se ishte zëri i Edmond Omerit.

Gjatë operacionit ‘Rruga e gabuar’ u arrestuan 22 persona.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>