NATO koment pozitiv Shqipërisë në misionet paqeruajtëse

62

Shefi i NATO-s Jens Stoltenberg përgëzoi trupat shqiptare në Heart, për rolin e tyre kryesor në misionin kundër terrorizmit në Afganistan.

Lajmi u bë e ditur nga ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka.

“Trupat shqiptare në Heart, bashkë me kolegët e tyre nga Italia, SHBA, Sllovenia, Lituania dhe Ukraina, u vizituan dhe përgëzuan nga Stoltenberg për rolin e tyre kyç që Afganistani të mos bëhet ‘parajsë’ për terrorizmin ndërkombëtar”, tha Xhaçka.