Naço: Komisioni i Venecias asistencë për reformat në drejtësi

50

Nasip-NacoMinistri i Drejtësisë, Nasip Naço gjatë qëndrimit të tij në Bruksel, mësohet të ketë zhvilluar një takim me Presidentin e Komisionit të Venecias, Buquicchio. Gjatë këtij takimi Ministri Naço ka kërkuar asistencën e Komisionit të Venecias për reformën në Drejtësi.

Presidenti i Komisionit të Venecias është treguar i gatshëm ndaj kërkesës për asistencë, duke deklaruar se ftesa  është e mirëpritur dhe se Komisioni i Vencecias është i gatshëm të ofrojë ndihmë.

Ministrja e Integrimit Evropian Klajda Gjosha, Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri dhe Ministri i Drejtësisë Nasip Naço janë nisur drejt Brukselit dje, për një vizitë tepër të rëndësishme zyrtare në funksion të përpjekjeve të Shqipërisë për integrimin e vendit në BE.