Mister, UFO hyn në vullkanin Popocatepetl

69

Nëse jashtëtokësorët janë mes nesh, duket se ju pëlqen të nxehtit. Jo rastësisht do të kenë zgjedhur një vullkan meksikan për të kaluar pushimet. Më 30 maj të vitit të kaluar,  është parë dhe filmuar një disk fluturues pranë vullkanit Popocatepetl .

ufoVullkani, mbi 5 mijë metra i lartë,  ndodhet 70 km në jug-lindje të Mexico City. I datuar që nga koha e Aztecs në periudhën para-kolumbiane, Popocatepetl ka pasur vizitorë të çuditshëm. Gjithmonë duke supozuar se video është origjinale dhe nuk është modifikuar qëllimisht.

Sipas HuffPost, filmimi është bërë më 30 maj rreth orës 08:30 nga një webcam që vazhdimisht monitoron vullkanin. Nga rregjistrimet shihet një dritë e bardhë që i afrohet me shpejtësi malit  dhe pas disa lëvizjesh rrethore hyn në krater të vullkanit.

Edhe në fund të vitit 2012 ka pasur disa njoftime, njëra prej tyre tregon një objekt fluturues që ka depërtuar në malin e gjerë, për ekspertët atëherë ajo ishte një vepër e falsifikuar.

Kësaj here duket se dyshimet janë të shumta, dhe nëse me të vërtetë filmimi është një mashtrim atëherë është orkestruar mirë.