Miratohet marrëveshja, 16 mln dollarë për aksin Tiranë-Elbasan

55

Qeveria shqiptare ka nënshkruar një marrëveshje huaje prej 16 mln dollarësh me për rikonstruksionin e Rrugës Tiranë-Elbasan.

Marrëveshja është nënshkruar me fondin OPEC për Zhvillim Ndërkombëtar (OFID).

Vendimi është marrë sot në mbledhjen e sotme të qeverisë dhe hyn në fuqi menjëherë.