“Megaoperacioni” i policisë, në pranga vrasësit me pagesë

44

policia-rrugorePolicia e shtetit ka arrestuar persona të dyshuar si vrasës me pagesë dhe aktivitete të rënda kriminale, duke zbardhur zinxhirin e plotë që nga porositësi i vrasjeve, te ndërmjetësuesit, e deri tek ekzekutorët e vrasjeve qoftë me armë qoftë me eksploziv.Policia e shtetit ka zbuluar një grup të strukturuar kriminal që sipas të dhënave të para të hetimit dyshohet të jetë përfshirë në një sërë ngjarjesh të rënda kriminale të ndodhura në qytetet e Tiranës, Durrësit dhe Vlorës në një hark kohor prej dy vjetësh.