Mediat serbe: Po na pushton Shqipëria

63

Kombetarja-para-miqesores-me-LituanineMediat serbe kanë alarmuar situatën në Beograd duke thënë se gjithçka mund të ndodhë aty sepse shumë kosovarë kanë arritur atje.

Fotografitë e publikuara të disa shqiptarëve në Beograd kanë shtyer serbët edhe të frikësohen nga ngjarje te mundshme që mund të shkaktojnë shqiptarët.

“Shqiptarët kanë arritur në mënyra të fshehta. Disa kanë ardhur nga Presheva, ka të tillë që kanë ardhur nga Shqipëria, por plot edhe nga Kosova. Situata mund të eskaloi nga ta sepse janë të njohur për dhunë. Kjo nuk është e tëra sepse edhe tre autobusa mund të nisen para ndeshjes dhe kjo gjë është shqetësuese” thuhet në mediat serbe