Lirohet në arrest shtëpie Shtjefën Lleshi, ish kreu i Gjykatës Pukë

53

shtjefen lleshiShtjefën Lleshi, ish kreu i Gjykatës Pukë i akuzuar për korrupsion, i është ndryshuar masa e arrestit nga “arrest me burg” në “arrest shtëpie”. Ndryshimin juridik e ka bërë Gjykata e Apelit.

Vetëm disa ditë më parë, Gjykata e Tiranës vendosi masën e sigurisë “arrest me burg” për ish-prokurorin e Pukës Pëllumb Premçi, ish- sekretaren Liljana Shkjau dhe ish-kancelaren Meliha Kuka, avokatët Fran Dashi dhe Fariz Xhurxhi dhe shoferin e Prokurorit të Pukës, Dëfrim Premçi.

Në pamjet e transmetuara në një emision investigativ, shfaqeshin sekretarja e kryetarit të Gjykatës së Pukës, Liliana Shkjau dhe kancelarja e Gjykatës së Pukës, Meliha Kuka, të cilat merrnin në emër të gjyqtarit të çështjes, Shtjefën Lleshi dhe prokurorit Pëllumb Prençi, pesëqind mijë lekë të reja për të ndryshuar masën e sigurisë për një të pandehur nga “arrest në burg pa afat” në “detyrim për paraqitje”.