Kryeministri i Sllovakisë vizitë në Tiranë, takon Ramën

57

FICO: Summit Priatelia kohézieKryeministri i Sllovakisë, Robert Fico, po zhvillon një vizitë zyrtare në Tiranë.

Ai është pritur në një ceremoni shtetërore nga homologu i tij shqiptar Edi Rama dhe më pas dy kryeministrat kanë zhvilluar një takim tetë a tetë.

Në koferencën e përbashkët për shtyp, kryeministri Rama vlerësoi bashkëpunimin mes dy vendeve.

“Përfaqësuesi i një vendi që për eksperiencën e këtyre viteve përbën një shembull prej të cilit mund të mësojë shumë Shqipëria dhe vendet e tjera të Ballkanit perëndimor. Kolegu Fico është një prej kryeministrave Europianë tek të cilët unë gjej një shembull për tu ndjekur për qeverisjen e mirë, për poltikat zhvillimore dhe nxitëse për ekonominë dhe për sipërmarrjen  e mirë”, u shpreh Rama.