Konflikt me armë tek Shkëmbi i Kavajës, tronditen banorët

58

policiaNje konflikt casti ka degjeneruar në dhunë me grushta dhe më pas në të shtëna me armë mes pronarit të një hoteli privat ( Manjestik ) dhe disa personave te tjere ka degjeneruar deri ne ne te shtëna arme.

 

Mësohet se nga të shtënat nuk ka persona të dëmtuar. Policia e Durrësit ka shoqëruar 5 persona të përfshirë në konflikt dhe po punon për Zbadhjen e ngjarjes.