Kinezi me hundë në ballë

60

hunda e kinezitNjë kinez, i prezantuar vetëm si Xiaolian, ishte lënduar rëndë në një aksident komunikacioni në vitin e kaluar, në të cilin e ka dëmtuar rëndë hundën, ndërsa tash pret që hunda e re t’i rritet në… ballë!

Ekipi mjekësor nuk mundi t’ia shpëtonte hundën e thyer pas aksidentit për shkak të infeksionit, ashtu që vendosën për një hap të jashtëzakonshëm duke ia mbjellë në ballë hundën e re, në mënyrë që më vonë ta transplantonin në vendin e duhur.

Këtë e kanë bërë duke marrë pjesë të indit lëkuror, të cilin e kanë përforcuar në një kërc të marrë nga brinjët. Hunda është duke u rritur shumë shpejt dhe në një të ardhme të afërt pritet t’ia vendosin aty ku duhet.