Jep dorëheqjen Zv. Kryetari i Autoritetit të Mediave Audiovizive, Sami Nezaj

75

AMA-media-audioviziveZv. Kryetari i Autoritetit të Mediave Audiovizive (AMA) Sami Nezaj ka dhënë dorëheqjen si një akt personal dhe për të dhënë një ndihmesë për thellimin e ekuilibrit në drejtimin e AMA-s.

“Dorëheqja për lehtësim të vendimmarrjes së Kuvendit. Dorëheqja, ndihmë për thellimin e ekuilibrit në drejtimin e AMA”.

Nezaj do të ruajë detyrën e anëtarit të Këshillit të AMA-s. Sami Nezaj, ka qenë Zv.Kryetar i AMA-s që në vitin 2011.

Institucioni i AMA-s do t’i nënshtrohet një reforme të thellë ku sipas zv. Kryetarit të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, Alfred Peza do të ketë dhe kallëzime penale në prokurori për shkelje të ligjit në këtë institucion.