Ja pse është e vështirë të jesh i gjatë

16

rama i gjateAmbasada amerikane në Tiranë ka postuar një foto të kryeministrit Edi Rama, të bërë dje në sallën e pritjes së sapoinaguruar të spitalit të Lezhës. Ambasada ka shkëputur një moment humori nga ky aktivitet, ku shfaqet kryeministri Rama duke u futur në derën e sallës së pritjeve, derë e cila nuk e nxë, pasi kryeministri i vendit është i gjatë. Më pas këtë foto kryeministri Rama e ka postuar edhe në profilin e tij në “Facebook”.

Ja se çfarë shkruan ambasada mbi foto:

“Ndonjëherë është e vështirë të jesh i gjatë! Kryeministri Edi Rama, me ambasadorin Alexandër Arvizu dhe ministrin e Shëndetësisë Ilir Beqja, në sallën e pritjes të sapoinaguruar të spitalit të Lezhës, e cila u rinovua me ndihmën e USAID/Albania”.