5 ishujt më të bukur në botë

61

Përveç të qënit ndër ishujt më ‘të bukur në botë’, janë edhe ëndrra e shumë udhëtarëve. Por ja kush janë ishujt më të bukur dhe vizituar në botë: 1. Ambergris Caye, ishulli “më i madh në Belize, me ngjyrë uji kristal dhe rrënojat e historisë së popullit Maya; 2. St John në Ishujt e Virgjër të SHBA, me plazhe me rërë të bardhë; 3. Bora Bora, që i përket një grupi ishujsh që të jep përshtypjen e një valleje tipike polineziane, 4. San Juan, në arqipelagun  me të njëjtin emër në territorin e Uashingtonit,  ku mund të admironi spektaklin e natyrshëm të kalimit të fokave.  5. Santorini Island, më i madh i Cyclades, gjithashtu i njohur për një nga perëndimet më të bukura në det.

Ambergris Caye
Ambergris Caye

 

 

 

 

 

 

 

St John Island
St John Island
Bora Bora
Bora Bora
San Juan
San Juan

Santorini