Ish-kamerierja drejton kompaninë që vlen një miliard dollarë

49

ish-kamerierja-drejton-kompanin-euml-q-euml-vlen-nj-euml-miliard-dollar-euml_hdSe puna dhe vendosmëria shpaguhen, është dëshmi Kat Cole, e cila nga një kameriere është bërë presidente e kompanisë “Cinnabon”.

Kat ka punuar 15 vite në njërin nga restorantet e rrjetit “Hooters”, mirëpo ka vazhduar të shkollohet.

35-vjeçarja tash ka arritur të bëhet presidente e kompanisë që vlen një miliard dollarë.

Ajo ka filluar të punojë që në moshën 16-vjeçare për t’i ndihmuar nënës së saj, ndërsa kur i mbushi 19 vjet nisi punën si kameriere në restorant, ku punoi për shumë vite.

Megjithëse tash është e pasur, ajo vazhdon të bëjë jetë modeste – jeton në një shtëpi të vjetër me partnerin në Atlanta, vozit Mercedes të vjetër, ka një iPhone me ekran të thyer etj., raporton Business Insider.