Ish Agjenti 007 duke bërë pazar në tregun fshatar

48

Pierce BrosnanIsh agjenti 007, Pierce Brosnan është duke përshtatur paraqitjen e tij me atë të një profesori në filmin, që i duhet të luajë “Si të bësh dashuri,si një anglez”.

60-vjeçari Brosnan është fotografuar së bashku me gruan e tij Keely Shaye Smith, duke bërë pazar në tregun e fermerëve në Malibu këtë të diel. Çifti është i martuar prej 13 vitesh dhe kanë dy djem së bashku, Dylan 16 vjeç dhe Paris 12 vjeç, ndërsa Pierce ka gjithashtu edhe një djalë me ish gruan Casandra Harris, Sean 30 vjeçar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan

 

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan

 

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan

 

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan

 

 

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan