Instagram del jashtë funksionit

71

Rrjeti më i famshëm social Instagram ka dalë jashtë funksionit në të gjithë botën.

Media e sociale ka pësuar probleme dhe nuk dihen ende shkaqet.

Miliona përdorues nuk kanë akses në Instagram. Ata nuk mund të shikojnë fotografitë ose profilet e njerëzve, si edhe postimet më të fundit.

Versioni në internet i aplikacionit gjithashtu ka probleme dhe del “5xx Server Error”.

Problemet vijnë në një kohë të vështirë për Instagram. Dy themeluesit e kompanisë, Kevin Systrom dhe Mike Krieger, u larguan ditët e fundit mes zërave se ka pasur tensione me Mark Zuckerbergun e Facebook mbi drejtimin e aplikacionit.

Dy rrjetet sociale kanë funksionuar së bashku që prej vitit 2012, por kohët e fundit ka patur tensione. Cdo gjë ka nisur që prej skandalit të Facebook ku dolën të dhënat personale.