Arrestime në Universitetin e Elbasanit

56

rektori i elbasanitDrejtoria e Policisë së Qarkut Elbasan ka nisur procedimin penal ndaj Rektorit të Universitetit “Aleksanër Xhuvani”. Akuza që rëndon mbi Liman Varoshin është shpërdorimi i detyrës. Paralelisht është vënë nën akuzë me të njëjtën vepër penale edhe Drejtoresha Juridike e Universitetit të Elbasanit.

Policia e Elbasanit bën me dije se po ashtu janë arrestuar Kancelari i Universitetit Eljan Hoxha dhe Drejtori i Drejtorisë Ekonomike, Filip Qose.

“Të 4 këta shtetas akuzohen për veprat penale të ‘shpërdorimit të detyrës’, ‘vjedhje e kryer me anë të shpërdorimit të detyrës’ gjithashtu akuzohen edhe për ‘falsifikim të dokumenteve zyrtare”, njofton policia.