Han: Duam marreveshje mes Kosovës dhe Serbisë

70

Komisionieri për Zgjerimin e BE-së, Johanes Hahn por dhe zyrtarë të tjerë të lartë europianë ndodhen në takimin e Nivelit të Lartë.

Hahn nënvizoi: “Shqipëria ka bërë progres në implementimin e reformës në drejtësi. Duam një marreveshje mes Kosovës dhe Serbisë.”

Të pranishëm janë dhe McAllister, Kukan, Fajon, Fleckenstein.