Hague: Qeveria e Kievit duhet të japë llogari për dhunën

57

William hagueQeveria ukrainase duhet të mbajë përgjegjësi dhe të japë llogari për aktet e papranueshme të dhunës kundër manifestuesve në Kiev dhe gjakderdhjen në të gjithë vendin, shkruante ministri i Jashtëm britanik, William Hague në faqen e tij të rrjetit Twitter.
“Dhuna kundër manifestuesve paqësorë është e papranueshme dhe qeveria ukrainase duhet të mbajë përgjegjësi dhe të japë llogari për çka ka ndodhur në vend ditët e fundit”, shprehej William Hague, në një postim të bërë në profilin e tij të rrjetit Twitter.