Gruaja e parë myslymane transgjinore

63

gruaja burreNjë ish-ushtar i trajnuar ka ndërruar organet gjenitale duke u bërë në këtë mënyrë gruaja e parë transgjinore myslimane. 28-vjeçarja (burrë dikur) është martuar tani me një tjetër burrë mysliman dhe ky i fundit nuk është në dijeni se ajo kishte qenë dikur burrë. Lucy Vallender tani vesh një vello të plotë, për t’i treguar botës se ajo është e martuar.

“U ndjeva ndryshe nga të tjerët, më tërhiqnin më shumë burrat megjithatë, ndrydha ndjenjat e mia dhe u përpoqa të jetoja si shumica e njerëzve të moshës sime’’. “Duke u përpjekur të hiqja mendjen, ndoshta edhe të shpëtoja prej vetes bashkë me disa shokë të mi dilnim jashtë të bënim një jetë të shfrenuar, duke pirë shumë alkool”.

gruja burrNë moshën 28-vjeçare filloi të vishej si femër dhe pati lidhje me burra. Për rrjedhojë, vendosi të takonte mjekun dhe mori guximin t’i tregonte atij dëshirën e madhe për tu bërë femër. Pas ndërhyrjes u ndjeva e lumtur dhe tashmë kisha diçka në të cilën besoja fort. Një zëdhënës i Xhamisë tha: “Gjithkush është i mirëpritur, për aq kohë sa ata sillen në përputhje me Islamin.”

*swins.com