Gjykata e Tiranës, burg të përjetshëm për Viktor Gushin

51

viktor_gushi_gjykateDënohet me burgim të përjetshëm nga Gjykata e Tiranës, Viktor Gushi. Gushi është akuzuar për 15 ngjarje kriminale, në dy prej të cilave me pasojë vdekjen e dy shtetasve, Rrapo Sinanaj dhe Eleonora Kaloçi.

Akuzat ndaj Gushit
•   20 qershor 2008, vjedhje 300 mijë lekë në filial banke te “Zogu i Zi”
•   21 nëntor 2008, vjedhje 800 mijë lekë në filial banke te Rruga Bardhyl
•   17 prill 2009,  vjedhje 962 mijë lekë në filial banke
•   13 nëntor 2009, vjedhje 652 mije lekë e 945 euro në filial banke në Fier
•   28 maj 2010, tentativë vjedhje arke OSSH te Shkolla e Baletit
•   7 korrik 2010, tentativë grabitje në arkë, OSSH, plagosje e rëndë e punonjëses Vjollca Tobli
•   19 korrik 2010, vjedhje 25 mijë lekë në arkë UKT te stadiumi “Dinamo”
•   12 nëntor 2010, tentativë vjedhje zyrë poste te Rruga e Dibrës, plagosje e rëndë e punonjëses Malva Dako
•   19 nëntor 2010, tentativë vjedhjeje në zyrë poste te Medreseja
•   13 dhjetor 2010, vjedhje 66 mijë lekë në një arkë të CEZ te stadiumi “Dinamo”
•   30 shtator 2011, vjedhje 86 mijë lekë në filial UKT te Rruga e Elbasanit
•   14 tetor 2011, tentativë vjedhjeje në arkën e UKT te stadiumi “Dinamo”
•   21 tetor 2011, tentativë vjedhjeje në një argjendari te rruga “Reshit Petrela” me pasojë vdekjen e pronarit Rrapo Sinanaj
•   30 janar 2012, vjedhje 222 mijë lekë në filial banke te Rruga e Dibrës
•   27 mars 2012, tentativë vjedhjeje në filial banke në rrugën “Qemal Stafa” me pasojë plagosjen e rëndë të rojës Skënder Elmazi dhe vdekjen e arkëtares Leonora Kaloçi