Gjurmët Islame në Tiranë në një ekspozitë

55

Ekspozita-fotografike-ne-pedonalen-e-Tiranes-Foto-Agim-DobiBanorët e kryeqytetit, kanë  patur mundësinë sot të shohin   një ekspozitë të  mundësuar nga Komuniteti Mysliman Shqipëtar. Hyrja para selisë së këtij komuniteti, në rrugën George.W Bush dhe  trotuari i saj jane  shndëdruar në një galeri artesh në natyrë gjate dites se enjte.

hNë këtë ekspozitë, paraqiten fotografi të objekteve të kultit, xhamive ndër vite të cilët i dhanë jetë qytetit te Tiranes.