Gafa e Nishanit pushton mediat e huaja

60

Bujar NishaniGafa e urimit të presidentit të Shqipërisë, Bujar Nishanit, nuk ka ikur pa u vënë re as nga mediat e huaja.

“Në urimin zyrtar për Krishtlindjet, presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, ka bërë një gafë të madhe duke ngatërruar ringjalljen e Krishtit me lindjen e tij”. Kështu shkruan “Ziare.com”, një portal rumun lajmesh.

Më tej mediat rumune citojnë mesazhin e presidentit Nishani, që ai ka dhënë para kamerave, ku është bërë dhe gafa e tij: “Krishtlindjet, duke qenë festë e Ringjalljes, janë vetvetiu edhe festë e shumëçkaje tjetër që Ringjallja nënkupton dhe përcjell; festë e urtësisë, mirësisë, mirëkuptimit, afrimit, pajtimit, paqes, gjallërisë, zbukurimit dhe begatimit të jetës”