“Fund Marrëzisë” 446 persona në ndjekje penale

57

policia...Operacioni “Fund Marrëzisë”, që prej datës 14 tetor, po vijon me intensitet punën në të gjithë vendin. Deri më tani, Ministria e Brendshme njofton se ka bllokuar 299 subjekte në rang kombëtar dhe janë proceduar penalisht 446 persona.

Rezultatet deri tani, sipas Ministrisë së Brendshme:

-Janë të bllokuara 299 subjekte

-Janë kontrolluar 1252 subjekte

-Janë proceduar penalisht 446 subjekte

-Janë proceduar 445 persona

-Janë sekuestruar 2396 makineri lojëra fati e pajisje

-Janë sekuestruar 190 kompjuter dhe 564 monitor (televizorë) në subjektet e pikave të basteve

Ndërsa për qarkun Tiranë janë dhënë këto rezultate:

– janë të bllokuar 216 subjekte

-janë kontrolluar 220 subjekte

– janë proceduar penalisht 144 subjekte dhe 142 persona

-janë sekuestruar 1016 pajisje lojëra fati

-janë sekuestruar, në pikat e basteve, 53 kompjuter dhe 154 monitorë