Femrat më të pushtetshme në botë

60

Ky është klasifikimi i ‘Forbes’ për femrat më influente në botë./foto Reuters/

 

Angela-Merkel-Kancelarja-Gjermane
Angela-Merkel-Kancelarja-Gjermane

 

Dilma Rouseff Presidente e Brazilit
Dilma Rouseff Presidente e Brazilit

 

Melinda Gates Bashke Presidente e Fondacionit Bill dhe Melinda gates
Melinda Gates Bashke Presidente e Fondacionit Bill dhe Melinda Gates

 

Michelle Obama
Michelle Obama

 

Hillary Clinton
Hillary Clinton

 

Sheryl Sandberg- Drejtorja e Pergjithshme e Facebook
Sheryl Sandberg- Drejtorja e Pergjithshme e Facebook

 

Christine-Lagarde-Drejtorja-e-FMN
Christine-Lagarde-Drejtorja-e-FMN

 

Janet-Napolitani-Sekretarja-Amerikane-e-Sigurise-se-Brendshme
Janet-Napolitani-Sekretarja-Amerikane-e-Sigurise-se-Brendshme

 

Sonia Gandhi Sekretarja e Partise Indiane te Kongresit
Sonia Gandhi Sekretarja e Partise Indiane te Kongresit

 

Oprah Winfrey Animatore dhe gazetare amerikane
Oprah Winfrey Animatore dhe gazetare amerikane

 

Aung San Suu Kyi Shefja e opozites ne Birmani
Aung San Suu Kyi Shefja e opozites ne Birmani

 

 

Beyonce Knowles
Beyonce Knowles

 

Mbreteresha Elizabet
Mbreteresha Elizabet

 

Anna Wintour Kryeredaktore e Vogue amerikan
Anna Wintour Kryeredaktore e Vogue amerikan

 

Lady Gaga
Lady Gaga