Emrat e çuditshëm të personazheve VIP

63

drShumë prej personazheve të njohur të show-bizit ndërkombëtar janë bërë prindër, një “trend” ky i ndjekur edhe në Shqipëri. Ajo çfarë bie në sy janë emrat e fëmijëve të tyre. Në shumicën e rasteve personazhet e njohur janë të prirur t’i pagëzojnë fëmijët e tyre me emra shumë të çuditshëm, si psh; Apple, Kal-el, ose Tu Morrew. Në një publikim të vitit 1922, nga një studiues i quajtur Alexander McQueen, u prezantuan  disa këshilla për prindërit për zgjedhjen e emrit të fëmijës. “Shtatë rregullat e emrit”. 1.Emri duhet të jetë i denjë. 2. Duhet të ketë një kuptim të mirë. 3. Duhet të jetë origjinal. 4.Duhet të jetë i lehtë për tu shqiptuar. 5. Duhet të jetë e veçantë. 6. Duhet të përshtatet me emrin e familjes. 7. Duhet të tregojë seksin e fëmijës. Yahoo sjell një listë të emrave më të bukur dhe më të shëmtuar të fëmijëve që kanë lindur në vitin 2011. Ndiqeni…   Emrat më të bukur të fëmijëve të personazheve VIP, 2011Vajza

 • Amaya (Mariska Haritgay)
 • Joni (Zac Brown nga Zac Brown Band)
 • Monroe (Mariah Carey dhe Nick Cannon)
 • Penelope Athena (Tina Fey)
 • Willow Sage (Pink)

Djem

 • Milo (Alyssa Milano)
 • Skyler (Rachel Zoe)
 • Marcelo (Ali Landry)
 • Flynn (Miranda Kerr dhe Orlando Bloom)
 • Weston (Jenna Fischer)

Emrat më të shëmtuar të fëmijëve të personazheve VIP, 2011 Vajza

 • Mosely (Peyton Manning)
 • Mirabella Bunny (Bryan Adams)
 • Genesis (Viola Davis)
 • Arlo (Johnny Knoxville)
 • Indiana (Ethan Hawke)

Djem

 • Kroy Jagger (Kim Zolciak)
 • Spike (Mike Myers)
 • Bear Blu (Alicia Silverstone)
 • Kannon (Kevin James)
 • Diesel (Jennie Finch)
 • Moroccan Scott (Mariah Carey dhe Nick Cannon)