Eksploziv makinës së dytë të Sekretarit të PS, Vlorë

59

tritol-makinesSekretari i PS-së në Vlorë Kreshnik Tepelena, është goditur sërish. Makina e dytë në zotërim të tij, është qëlluar me armë duke u shpërthyer më vonë me sasi eksplozivi.

Po në mëngjesin e ditës së sotme, një tjetër sasi eksplozivi, i është vënë makinës tjetër të Tepelenës, me të cilin ai deklaroi, se lëvizte deputetja e Partisë Socialiste, Valentina Leskaj.

Ndërkohë mësohet nga të dhënat paraprake se makina e dytë, tip Range Rover drejtohej nga disa anëtarë të PS-ë, dhe pasi kishte pasur një defekt, makina ishte lënë në fshatin Llakatund.

Nuk ka akoma ndonjë prononcim policor në lidhje me këtë ngjarje.