Dy të rinj bien në kanionin lumit Erzen në Dajt

82

82749257Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në kanionin e lumit Erzen, pas malit të Dajtit, ku dy të rinj të cilët ndodheshin në ekskursion kanë rënë.

Bëhet e ditur se, njëri prej tyre është shpëtuar nga shokët, ndërsa i riu tjetër është ende në kërkim në kanionet e Erzenit.

Ngjarja është shënuar rreth orës 14:00, ndërkohë që në vendngjarje ka mbërritur policia dhe ka nisur kërkimet për gjetjen e te riut.

I riu që aktualisht dyshohet se ka rënë në kanionin e Lumit Erzen, pas malit të Dajtit, ashtu si shumë grupe të tjerë të rinjsh kishin shkuar për t’u argëtuar këtë fundjavë në kanionin e lumit Erzen, pas malit të Dajtit. Një aventurë kjo që nuk ka përfunduar mirë.