Disa zona të Tiranës nesër pa energji elektrike

51

cezh-shperndarje“CEZ Shpërndarje” ka lajmëruar sot të gjithë qytetarët e Tiranës se ditën e nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lagje të Tiranës. Nëpërmjet një njoftimi për shtyp CEZ njofton se ditën e nesërme, nga ora 00:30 deri në orën 05:30 nuk do të ketë energji elektrike në këto zona: Rruga e Durrësit,  Rr. “Ded Gjoluli”, Rr. “Mihal Duri”, Rr. “Pjetër Bogdani”, Rr. “Vëllezërit Manastirlliu”, dhe Rr. “Naim Frashëri”. Ky stakim i energjisë vjen për shkak të punimeve që do të kryhen.

Njoftimi i plotë i “CEZ Shpërndarje”: 

CEZ Shpërndarje ka aprovuar kërkesën e OST-së për punime remonti. Për arsye sigurie është kërkuar stakimi i përkohshëm i energjisë elektrike në objektet ku do të kryhen punimet.

Në dt. 26/02/2014 nga ora 00:30 deri në orën 05:30 do të stakohet  linja 110 kV Tirana 1 – Qendër.

Drejtoria Rajonale Tiranë në këtë interval kohor do të marrë masa për t’i furnizuar fidrat e N/Stacionit Qendër nga fidrat e N/Stacioneve Selitë dhe Traktora.

Fidri që ngelet pa energji është Fidri  L-5  për dt. 26/02/2014 nga ora 00:30 deri në orën 05:30. Shkëputje të përkohshme të furnizimit me energji elektrike gjatë këtyre orëve do të kenë zonat: Rruga e Durrësit,  Rr. “Ded Gjoluli”, Rr. “Mihal Duri”, Rr. “Pjetër Bogdani”, Rr. “Vëllezërit Manastirlliu”, Rr. “Naim Frashëri”.