Didi: Ende një mision i pamundur hyrja në Lazarat

58

artan didiDrejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Artan Didi, ka inspektuar sot pikën kufitare të Kakavijës në Gjirokastër, ku është shprehur se ndërmarrja e një aksioni për të hyrë në Lazarat, tani për tani nuk është i mundur.

Didi tha se Lazarati mbetet një njollë e zezë, por ende mbetet një mision i pamundur. Ai ka shprehur nevojën e shqyrtimit të situatës dhe sigurimin e ndihmës së nevojshme nga partnerët ndërkombëtarë, në mënyrë që misioni të rezultojë i suksesshëm.

“Për Lazaratin duhet të bashkëpunojnë të gjitha institucionet. Duhet ndihmë edhe nga jashtë për të ndërhyrë në Lazarat. Policia do të spastrohet nga të gjithë njerëzit e korruptuar. Do të rishqyrtohen efektivët që janë në detyrë. Ata që punuan me ndershmëri, do jenë pasuria e policisë”, theksoi Didi.