Di Caprio pa çmim në “Bafta”

54

di-caprio-BAFTAMegjithëse i nominuar për filmin “The Wolf of Wall Street” si aktori më i mirë protagonist për çmimin “Bafta”Leonardo DiCaprio nuk e fitoi këtë çmim.

Gjithsesi, në mimikën e tij nuk u pa për asnjë moment zhgënjimi, madje ai buzëqeshi dhe dha një puthje për kamerën në momentin kur u shpall fitues aktori Chiwetel Ejiofor.

 

 

 

di-caprio-BAFTA2