Charlie Hunnam refuzon rolin në “Fifty Shades of Grey”

45

article-2463547-18C8DA4E00000578-730_634x863Aktori 33 vjeçar Charlie Hunnam, ka refuzuar rolin për filmin ‘Fifty Shades of Grey ‘ pasi axhenda e tij ishte e ngjeshur me filma të tjerë. Por, arsyeja reale duket të jetë pagesa e ulët, që i është ofrar për këtë rol, e cila nuk i kalon 150 mijë dollarë. Gjithashtu mësohet, se një sërë konfliktesh, që kanë ekzistuar midis aktorit dhe skuadrës kreative përpara projektit, kanë ndikuar në refuzimin e tij.