Rama dhe Haradinaj në Pejë me flamurin kuq e zi

29

Rama ka zgjedhur pikërisht foton e nënshkrimit të flamurit kuq e zi nga ai dhe Haradinaj në Pejë për të uruar Pavarësinë.