Burg shqiptarit, përqafoi Kristiano Ronaldon

68

fansi i kristiano ranaoldosNjë student shqiptar në SHBA është dënuar me dy ditë burg, pasi ka vrapuar në fushë dhe ka përqafuar idhullin e tij të futbollit, Kristiano Ronaldon. Ky i fundit i shtangur, ia ka kthyer përqafimin, ndërsa shqiptarit i ka kushtuar shtrenjtë ky veprim, pasi ka përfunduar në burg.