Brad Pitt, Cameron Diaz dhe Penelope Cruz në një film thriller

63

cruz-diazXhirimet e filmit ‘The Counselor’ kanë mbledhur bashkë  në një set xhirimesh Brad Pitt, Cameron Diaz, Penelope Cruz dhe Javier Bardem. Elita e Hollivudit po xhirojnë skenat e filmit me regjisor Ridley Scott dhe skenarin e Cormac McCarthy dhe filmi së shpejti do pushtojë kinematë e mbarë botës.