Avril Lavigne martohet me Chad Kroeger

68

chad-kroeger-avril-lavigne-married-leadLavigne dhe Kroeger janë martuar në një ceremoni private, në Kane të Francës pas një viti qëndrimi së bashku.

Lavigne ka deklaruar se ‘ Dua që të gjithë të ftuarit që do vijnë, të përjetojnë vetëm një herë në jetë këtë eksperiencë, dua që të jetë speciale për të tërë, jo vetëm për ne”

Kjo është martesa e parë për Chad dhe për Avril martesa e dytë. Ajo ka qenë më përpara e martuar me Deryk Whibley për tre vjet dhe u divorcua më 2009.