Ashton Kutcher dhe Mila Kunis shëtitje në Kaliforni

49

article-0-18BA0E9200000578-528_634x907Një nga çiftet më të rinj dhe më të suksesshëm të Hollivudit, Ashton Kutcher dhe Mila Kunis janë fotografuar teksa shëtisnin në Kaliforni. Duke ecur dorë për dore dhe të fokusuar në një bisedë private, çifti duket i shpenguar dhe me veshje rastësore, larg paraqitjes skenike që imponon jeta Hollivudiane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ashton Kutcher- Mila Kunis
Ashton Kutcher- Mila Kunis

 

Ashton Kutcher- Mila Kunis
Ashton Kutcher- Mila Kunis

 

Ashton Kutcher- Mila Kunis
Ashton Kutcher- Mila Kunis

 

Ashton Kutcher- Mila Kunis
Ashton Kutcher- Mila Kunis