Artur Gora:S`jam pjesë e skenarit,thjesht kam përfituar

79

Artur-Gora-211x300“Nuk jam pjesë e skenarit për arratisjen nga burgu por thjesht kam përfituar.

Ky ka qënë rrëfimi i Artur Gorës, i cili u arrestua mbrëmjen e djeshme vetëm 2 orë pas arratisjes nga Burgu i Drenovës së bashku me 6 të dënuar të tjerë.

Në rrëfimin e tij para punonjësve të policisë, Gore ka theksuar se nuk ka pasur në plan të arratiset por ka përfituar nga rrëmuja që është krijuar në burg.

Të njëjtin version ka treguar edhe bashkëshortja e Artur Gorës e cila theksuar se burri i saj nuk ka lidhje me arratisjen por ka përfituar nga rrëmuja.

Sipas saj, për arratisjen e bashkëshortit të saj ishte informuar nga mediat sepse nuk dinte asgjë më përpara.

“Nuk e dinim që Arturi ishte arratisur por e pamë në televizor. Arturi nuk ka lidhje me arratisjen por ka përfituar nga rrëmuja.Ne prisnim që ai të dilte me leje sepse kishte nënën të sëmurë” është shprehur bashkëshortja e Artur Gorës.

Artur Gora, prej personave të arratisur nga Burgu i Drenovës në Korçë u arrestua mbrëmë nga policia në aksin Dishnicë-Devoll.

Artur Gora ka qenë duke udhëtuar me një automjet tip “Ford” për në drejtim të banesës së tij, teksa është ndaluar nga një postobllok i Policisë i ngritur enkas për këtë qëllim.

Artur Demir Gora është dënuar në vitin 2003 me burgim të përjetshëm, për “Vrasje me dashje për shkak të cilësive të veçanta të viktimës” dhe “Armëmbajtje pa leje”.

Rojet: Të arratisurit kanë pasur 4 pistoleta

Ndërsa rojet e burgut kanë dëshmuar se të arratisurit kanë qënë të pajisur me katër pistoleta të cilat dyshohet se mbaheshin në dhomën e Admir Tafilit.

Ata ka deklaruar se ishin kërcënuar me jetë nga të dënuarit në mënyrë që t`i lejonin të arratiseshin.