Arrest me burg për dy kosovarë, tentuan të trafikonin të miturën

65

femije violenceGjykata e Kukësit ka dhënë masën e sigurisë arrest me burg për dy shtetas kosovarë të cilët akuzohen për trafikim të të miturve.

Gjykata dhe arrest me burg për Bylbyl Isenin 36 vjeç dhe A. Dobratici. Këta dy përsona nga Kosova tentuan që të trafikonin të miturën me iniciale E.Z.

Dy shqiptarë nga Kosova u arrestuan një ditë më parë pasi u akuzuan se po tentonin të kalonin përmes pikës kufitare të Morinit me qëllim trafikimin një të mitur, të identifikuar me inicialet E. Z 17 vjeç.

Sipas policisë adoleshentja me banim në Elbasan është marrë “me qëllim trafikimin e saj për në Kosovë për shfrytëzim të prostitucionit nëpërmjet formave të tjera të shfrytëzimit seksual e të punës”.