“Amsterdam Express” në Kinema Millenium

102

amsterdam expressamsterdam express “Amsterdam Express” është filmi më I ri I regjisorit Fatmir Koçi I cili është shfaqur në Kinema Millenium si premierë në dt 27 Mars të këtij muaji. Filmi ka për protagonist aktorët Blerim Destani, James Biberi dhe Flonja Kodheli. Ai është shkruar dhe drejtuar nga regjisori Fatmir Koçi.

Ngjarjet e filmit rrëfejnë historinë e një Shqiptari të ri, emigrant në Amsterdam. Ai është I kapur mes rreziqeve dhe joshjeve të qytetit të pasur, kërcënimeve të trafikantëve të seksit e të drogës, por edhe martesës me një vajzë Hollandeze.

Ndërsa në vëndin e tijë të prapambetur e pret një dashuri e vërtetë. Bekimi 30 vjeç, bën çdo gjë për të bërë para. Në të vërtetë ai kthehet duarbosh në vëndin e tijë pasi ka dhënë paratë e fundit për të shpëtuar një vajzë me emrin Ana nga dritaret në distriktin e dritave të kuqe.

“Skeda e filmit” – Titulli: “Amsterdam Ekspress” / Regjia: Fatmir Koçi / Skenari: Fatmir Koçi / Aktorë: Blerim Destani, James Biberi, Flonja Kodheli.