Albin Kurti: Ndihma është detyrë, jo dhuratë

79

Kreu i Vetëvendosjes në Kosovë, Albin Kurti ndodhet sot në Durrës, për të vizituar të prekurit nga tërmeti. Nga atje ai u shpreh, se jemi një komb ndaj e kemi për detyrë të ndihmojmë njeri-tjetrin në ditë të vështira.

“Shqiptarët gjithmonë e ndihmojnë njëri-tjetrin, sepse jemi një komb dhe besoj që kjo përkrahje që bëjmë, e japim dhe marrim është një detyrë kombëtare, prandaj këtu duhet të bëjmë më shumë punë se sa falënderime, sepse ta ndihmojmë njëri tjetrin e kemi obligim. Ndihma për njëri tjetrin nuk është dhuratë, por është obligim, por është e rëndësishme  që të jetë sa më e organizuar”, u shpreh Kurti.

*Dritare