Agron Vuka vrapon mbrapsht në Italia’s got Talent

138

agron-vukaNjë javë para akrobates Anjeza Rruci, mes konkurrentëve të “Italia’s got talent” është paraqitur edhe 32vjeçari Agron Vuka. I lindur në Tiranë, prej vitesh në Milano, Vuka është një atlet disi i veçantë. Specialiteti i tij është vrapi mbrapsht, edhe me pengesa.

Performanca e tij ka dëfryer dy nga anëtarët e jurisë Rudy Zerbi, dhe Gerry Scotti, që e me votat e tyre në favor kanë mundësuar që djali të vazhdojë rrugëtimin e tij në transmision. Ndërsa Maria De Filippi, edhe pse ka mbetur gojëhapur nga performanca e Vukës, ka votuar kundër tij duke u justifikuar se i pëlqejnë gjërat “për së mbari”.

Agron Vuka ka zgjedhur të garojë me një fanellë me flamurin kuqezi në kurriz, gjë që nuk ka kaluar pa u vënë re e për të cilën lavdërohet shumë në rrjetet  sociale.