31-vjeçarja me vajzën shpallen të humbura, vuante nga depresioni

68

policiaPolicia e Tiranës ka bërë të ditur se një grua 31-vjeçare dhe vajza e saj 2 vjeç e gjysmë rezultojnë të humbura që ditën e premte.

Sipas denoncimit të bërë në polici nga familjarët, gruaja e quajtur Dorina Gjillani është larguar nga shtëpia ditën e premte në orën 12:00 dhe që prej asaj ditë nuk është kthyer më.

Ata shprehen se, me vete ajo ka marrë edhe vajzën e vogël, prandaj luten të kontaktohen nëse ndonjë person mund të ketë informacion mbi vendndodhje ne tyre. Po sipas tyre, gruaja ishte e divorcuar dhe vuante nga depresioni.

 

Për çdo informacion, ata luten të kontaktohen në numrin celular 0698232808 ose tek 129.