Xherdan Shaqiri bllokohet nga tifozët në aeroport

16
Xherdan Shaqiri bllokohet nga tifozë italian dhe shqipëtarë
në aeroport.Shikoni videon..

http://www.youtube.com/watch?v=hFnrvLUNQ7s