Published On: Enj, Nën 27th, 2014

Turqi, krijohet partia Elektronike

BE-TurqiNjë parti e re e quajtur Partia Demokratike Elektronike, apo e-Party, u krijua në Turqi disa javë para zgjedhjeve lokale të 2015-ës.

Deputeti turk, Emrehan Halici është krijues i kësaj partie.

”Kemi aplikuar për krijimin e kësaj partie në Ministrinë e Brendshme turke”, deklaroi Halici.

Ai ka qenë anëtar i opozitës, i Partisë Popullore Republikane, deri në shtator.

”Parimet e partisë tonë mund të merren online”, tha Halici.

”Shumë njerëz kanë shprehur interes dhe shumica e tyre janë të rinj. Ne do të takohemi edhe me njerëzit”, tha ai.

Në zgjedhjet lokale të 2015-ës do të marrin pjesë 25 parti.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>